Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΥΚΗΝΕΣ


ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

"Κ. Ραγκούση και κ. Μανιάτη Βουλευτή Αργολίδας και Καθηγητή της Πλάκας, δεν γνωρίζεται ότι τα Παγκόσμια Σύμβολα του Ελληνικού Πολιτισμού είναι τα ονόματα, ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΜΥΚΗΝΕΣ και ΟΛΥΜΠΙΑ....


Είναι δυνατόν να διατηρείται ο Δήμος Λυγουριού γιατί ο Δήμαρχος είναι κομματάρχης του κ . Μανιάτη και να εξαφανίζονται Οι ΜΥΚΗΝΕΣ.

Οι βασικές αρχές του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ κ. Ραγκούση αναφέρονται σε Δήμους Αυτάρκης Οικονομικά και με βασικό Πληθυσμό άνω των 10.000 ατόμων, Τις πλήρη αυτές τις προϋποθέσεις ο Δήμος Λυγουριού κ. Μανιάτη, που δίκην ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ εξαφανίζεται ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ όπως το όνομα Πολύχρυση ΜΥΚΗΝΕΣ κατά τον ΄Ομηρο .

Απλά θα σας προτείνω τρείς λύσεις ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ,μαζί με τους νύν Δήμους Κουτσοποδίου και Μιδέας. Άλλη λύση ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΝΩΝ μαζί με το Δήμο ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ και Τρίτη Δήμος ΜΗΚΗΝΩΝ μαζί με τους Δήμους ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ και ΛΥΡΚΕΙΑΣ.

΄Ολες οι παραπάνω προτάσεις υπερέχουν της πρότασης να διατηρηθεί αυτόνομος Δήμος Λυγουριού γιατί περι αυτού πρόκειται ενώ κάλλιστα μπορεί να συγχωνευτεί με το Δήμο ΝΑΥΠΛΙΑΙΩΝ

Ετσι απλά μπορείτε να δημιουργείται Δήμους με προοπτικές και όχι εκτρώματα της Οθωμανικής Εποχής."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου