Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Αβραμόπουλου-Καμπόσου


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Άργους κ. Δημήτρη Καμπόσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη μου χαρά επισκέπτομαι, για μια ακόμη φορά, την Αργολίδα, για να συναντηθώ με το Δημήτρη Καμπόσο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι δίνουν, με πάθος, όραμα και μαχητικότητα, τον αγώνα τους για την τοπική κοινωνία. Μετά τη συνένωσή του με τους γειτονικούς δήμους, το Άργος αποκτά στρατηγική σημασία για...

την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας, αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Αργολίδα έχει άξιους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Και τώρα, μέσα από τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, θα αναδείξει άξιους εκπροσώπους πρώτης γραμμής για να πάει ο τόπος μπροστά. Ο Δημήτρης Καμπόσος επελέγη με κύρια χαρακτηριστικά και συγκριτικά πλεονεκτήματά του το ήθος του, το όραμά του, τη διάθεση προσφοράς του και τη μέχρι τώρα θετική διαδρομή του, τόσο στα δημόσια πράγματα, όσο και στον τομέα που έχει δραστηριοποιηθεί ως επαγγελματίας.


Είμαι εδώ για να τον συγχαρώ, εκ μέρους της παράταξής μας, να τον ενθαρρύνουμε, να τον εμψυχώσουμε, αλλά να πάρουμε κι εμείς μέρος της ενέργειας που απαιτεί αυτό τον καιρό, η μάχη που δίνεται στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Του εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία. Και θα είμαστε πάλι εδώ για να γιορτάσουμε τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, που θα αναδείξει μια νέα ηγεσία με το Δημήτρη Καμπόσο να ηγείται μιας νέας ελπιδοφόρου εποχής για το Άργος και την ευρύτερη περιοχή.


Καλή δύναμη σε όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου