Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Η Ανεξάρτητη Παράταξη Πρόταση Ελπίδας και ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Σωτήρης Κωτσοβός με όλους τους συνεργάτες του, συνεχίζοντας για τρίτη μέρα τις επισκέψεις της στην περιφέρεια του Νέου Δήμου, γνωρίζει καθημερινά την αυθόρμητη συμπαράσταση των απλών πολιτών.

Την Πέμπτη στα Σταθέϊκα, το Σχοινοχώρι, το Μαλανδρένι, το Κουτσοπόδι, την Παρασκευή στην Νέα Κίο, σήμερα Σάββατο στο κέντρο του Άργους και το Κεφαλάρι, το Ελληνικό, το Σκαφιδάκι, τους Μύλους και το Κιβέρι, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή.

Άνθρωποι απλοί, οι δημότες στις περιοχές αυτές έδειξαν την αγάπη τους, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας και τις πραγματικές «κεκαλυμένες» μετρήσεις ότι η παράταξή μας έχει δυναμική νίκης. Αυτή η συμπαράσταση είναι η απάντηση στα ψέματα που καλλιεργούνται μεθοδευμένα και θα απαντηθούν την Κυριακή των εκλογών.

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, ενώ αποσκοπούσαν στο να αποτρέψουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν, τελικά δυναμώνουν τη φωνή μας γιατί ο κόσμος κατάλαβε ότι τους κοροϊδεύουν με ένα στόχο: ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Ο Σωτήρης Κωτσοβός, ένας άνθρωπος της περιοχής, ένας καταρτισμένος επιστήμονας με πανθομολογούμενη αποδοχή και συνεισφορά στα πολιτικά δρώμενα, είναι μια προσωπικότητα που ο λαϊκισμός και οι απειλές των αντιπάλων του δεν μπορούν να τον αγγίξουν σε συνδυασμό με την δυναμική που του προσθέτουν οι πανάξιοι συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο.

Το αποδεικνύει επίσης, η επιτυχής δοκιμασία του στη μάχη της ψήφου με την οποία τον τίμησαν επανειλημμένα οι πολίτες, σε αντίθεση με κάποιους νεοφανείς «επικίνδυνους» τηλεοπτικούς Καίσαρες, που επικαλούνται την αλλαγή και εκπροσωπούν ολοφάνερα τον παλαιοκομματικό λαϊκισμό, που έχουν μάλιστα δείξει την αισθητική και τις πραγματικές προθέσεις τους την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και τώρα ξαναϋπόσχονται σε όλους τα πάντα.

Μπορεί να ξεχάσει κανείς τα αγάλματα, τις χλαμύδες, τον Σόμμερ και τόσα άλλα φαιδρά που μόνο η αλλαγή του τίτλου προσπαθεί να τα κουκουλώσει;

Από την άλλη πλευρά, η απερχόμενη δημοτική αρχή σε πλήρη συστράτευση «υπό νέα διεύθυνση» απολογείται, προγραμματίζοντας μία από τα ίδια.

Τελικά, η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι η σοβαρή επιλογή σε μια νέα δύσκολη περίοδο για την περιοχή, που απαιτεί ΓΝΩΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Απέναντι της υπάρχουν μόνο κομματικοί στρατοί και άναρθρες κραυγές που στοχεύουν, όπως φαίνεται, στην πλάνη και στα μεθοδευμένα ψέματα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Για έναν Νέο Δήμο με αρχές και εντιμότητα,

Με διαφάνεια και αξιοκρατία,

Με γνώσεις και σχεδιασμό,

χωρίς δεσμεύσεις και συναλλαγές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

Σωτήρης Κωτσοβός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου