Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΚΟΒΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

SAMARAS%20KARAMANHS.jpg

Σε ρήξη οδηγούνται πλέον οι σχέσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τον πρωην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, καθώς σήμερα ο κ. Σαμαράς συμπεριέλαβε και τον Κ.Καραμανλή στους βουλευτές που θα αξιολογηθούν απο την Επιτροπή Αξιολόγησης, που θα συγκροτήσει για τους υποψηφίους των επόμενων εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ερώτηση αν στην επιτροπη Αξιολόγησης θα πρέπει να καταθέσει αίτηση και ο κ. Καραμανλής, δήλωσε: "Η διαρκής αναζήτηση νέων υποψηφίων και η διαρκής αξιολόγηση των πάντων, αυτός είναι ο ρόλος αυτής της Επιτροπής Αξιολόγησης. Από κει και πέρα, υπάρχει και το Καταστατικό. Η θέση αυτή που πήραμε είναι μια θέση ότι αυτή η διαρκής αξιολόγηση ισχύει για τους πάντες".

Ο κ. Σαμαράς εξήγησε επίσης ότι οι βουλευτές, με βάση το Καταστατικό, "περνάνε, τελικά, από την κρισάρα του Πολιτικού Συμβουλίου και του Αρχηγού του κόμματος, ο οποίος και έχει καταστατικά την υποχρέωση να αποφασίσει αυτός μόνος του. Την αξιολόγηση όλων των υποψηφίων καταστατικά είμαι υποχρεωμένος να την κάνω στο τέλος εγώ". Και κατέληξε: "Δεν εξειαρείται απολύτως κανένας".

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη φημολογία που επικρατούσε έντονα το τελευταίο διάστημα, που υποστήριζε ότι οι "γέφυρες" μεταξύ του προέδρου της ΝΔ με τον πρώην πρωθυπουργό έχουν πέσει και αναμένεται η ολική ρήξη...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου