Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ίδρυση επιτροπής αξιολόγησης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας σε εκδήλωση αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ στο Κάραβελ, εξήγγειλε την “ανανέωση του πολιτικού προσωπικού” και την ίδρυση επιτροπής αξιολόγησης για όσους θα θελήσουν να είναι υποψήφιοι με τη σημαία της ΝΔ.

Η προσέλευση των στελεχως της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν μαζική και ο ο κ.Σαμαράς τους ξεκαθάρισε πως “η ΝΔ χτίζεται από την αρχή.”

Χαρακτηριστικά δήλωσε : “Η Νέα Δημοκρατία χτίζεται από την αρχή πάνω σε γερά θεμέλια. Με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, το πολιτικό μας προσωπικό, όλων των επιπέδων, ανανεώνεται. Θα ανανεωθεί . Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώνω την απόφαση, ότι από τώρα και στο εξής και εν όψει των βουλευτικών εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν προς αξιολόγηση την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι”.

“Για το λόγο αυτό, συγκροτώ Επιτροπή Αξιολόγησης, από καταξιωμένα στελέχη της Παράταξης, με σκοπό αφού αξιολογήσουν, όλες τις υποψηφιότητες να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ηγεσία του κόμματος”.

Τέλος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως “όλοι μα όλοι, θα αξιολογηθούν και θα κριθούν, με βάση την πολιτική και προσωπική τους διαδρομή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου