Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Δεν ντρέπεται κανείς;...

Δεν είναι πλάκα: Το Πρώτο Θέμα τα βάζει με μια ωρομίσθια συμβασιούχο επειδή της αρέσει το pole dancing...

Αφήνω τις περιττές εισαγωγές και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Για να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, το Πρώτο Θέμα έφτασε χθες στο σημείο να στοχοποιήσει μια...
απλή συμβασιούχο του Δημοσίου και ουδείς υψώνει τη φωνή του απέναντι στη χυδαιότητα της εφημερίδας.

Το story σε συντομία: o Τσίπρας αποφάσισε να φτιάξει μια ακόμα άχρηστη κυβερνητική δομή στη Θεσσαλονίκη (γραφείο πρωθυπουργού) και επικεφαλής τέθηκε μια νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φυσικά προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και καλώς ή κακώς οι θέσεις αυτές είναι πολιτικές.

Τι βρήκε να πει για όλα αυτά το Πρώτο Θέμα; Διάφορα χαζά και σεξιστικά όπως πάντα ΑΛΛΑ και κάτι ακόμα: ότι η αδερφή της κάνει pole dancing και ταξιδεύει στη Μύκονο!!! Δεν είναι πλάκα, ούτε υπερβολή. Παραθέτω αυτούσιο το ρεπορτάζ:

"Εκτός από τη διευθύντρια του νεοσύστατου πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, καλλιτεχνική φλέβα έχει και η αδελφή της, Μαρία, η οποία παράλληλα με τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικότερα το pole dancing. Ένας συνδυασμός αισθησιακού χορού και γυμναστικής που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο. 

Απόδειξη των αποτελεσμάτων της διαρκούς εξάσκησής της στον χορό πάνω σε στύλο, το ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα της, όπως αυτό αποτυπώνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που η ίδια αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και νεαρότερη σε ηλικία, το βιογραφικό της πέραν των σπουδών της περιλαμβάνει περισσότερη εργασιακή εμπειρία από εκείνο της αδελφής της. Η 24χρονη Μαρία Νοτοπούλου έχει εργαστεί σε καφέ μπαρ της πόλης, σε κατάστημα πώλησης καφέ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως ωρομίσθια υπάλληλος στο ταμείο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα προσελήφθη με σύμβαση ορισμένου χρόνου στις 21/10/2014 έως τις 29/03/2015, η οποία ανανεώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ μετά από οκτώ μήνες, από τις 03/11/2015 μέχρι τις 24/04/2016. Πέντε μήνες αργότερα θα ανανεωθεί για μία ακόμη φορά. Από τις 27/09/2016 μέχρι σήμερα η Μαρία Νοτοπούλου εκτελεί χρέη ταμία στο Κρατικό Θέατρο, ευελπιστώντας ότι ίσως καταφέρει, και με τη βοήθεια της αδελφής της βέβαια, να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο."

Προσέξτε! Στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδας της χώρας, δημοσιεύεται ένα ρεπορτάζ τριών ολόκληρων παραγράφων, συνοδευόμενο από αρκετές φωτογραφίες, για τη ζωή μιας κοπέλας που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα κοινά ή τα δημόσια πράγματα.

Δεν πρόκειται μάλιστα καν για την ανάδειξη κάποιου ρουσφετιού της κυβέρνησης Τσίπρας, μιας και η κοπέλα εργάζεται ως συμβασιούχος από τον Οκτώβριο του 2014 και μάλιστα ως απλή ωρομίσθια ταμίας στο ταμείο του ΚΘΒΕ. Και ο συνοδευτικός τίτλος είναι «από το pole dancing στο Kρατικό Θέατρο»!!!

Οι πολιτικοί όλων των κομμάτων που δίνουν συνεντεύξεις στο Πρώτο Θέμα και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη δεν ντρέπονται έστω και λίγο για τη στήριξη τους σε αυτή τη δημοσιογραφία; Δεν νιώθουν την ανάγκη να πουν μισή κουβέντα; Η ΕΣΗΕΑ; Οι δημοσιογραφικές ενώσεις; Είναι δυνατόν να στοχοποιείται έτσι μια νεαρή κοπέλα αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι εμφανίσιμη και ανεβάζει ωραίες φωτογραφίες στο Facebook;

Δεν ντρέπεται κανείς;...

Πηγή: parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου