Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ O ΚΥΡΙΑΚΟΣ      

        ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΝΝΑ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ  <<X-FACTOR>> H <<VOICE>>.

ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ O ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, Ο ΛΙΑΓΚΑΣ Η Ο STAVENTO.

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Η ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ BUSSINESS PLAN. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ <<ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ>> ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΣΤΕΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΟΥΣ ΥΠΟ-ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου