Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΣ
O katsiaplias Eλληνας ψηφοφόρος και οι επιλογές του
«Οι εκλογές τελειώσανε, γυρνάμε με βαπόρι, ο,τι σκατά ο βουλευτής , το ίδιο και οι ψηφοφόροι»
Πόσο δύσκολο είναι άραγε να γίνει ένα κόμμα από ανθρώπους της αγοράς, από στελέχη και επιχειρηματίες οι οποίοι να προέρχονται από τον τραπεζικό κλάδο, από τις εξαγωγικές μας επιχειρήσεις, πετυχημένα στελέχη μεγάλων εταιρειών και πάει λέγοντας.

Από τον Ian Ford

Και σε καμμία περίπτωση δεν
εννοούμε τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που γλείφουν τον Τσίπρα, όπως έγλειφαν και τους προηγούμενους πρωθυπουργούς.

Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθεί ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα με μαχητική ιδεολογία που να πηγαίνει κόντρα σε όλους αυτούς τους σαρδανάπαλους του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ;

Γιατί κάποιοι από το χώρο της αγοράς δεν έχουν πάρει ακόμη μια σχετική πρωτοβουλία;

Μήπως γιατί τελικά οι επιχειρηματίες μας είναι κι αυτοί κρατικοδίαιτοι;

Η μήπως οι σοβαροί άνθρωποι της αγοράς δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα σκατά της πολιτικής και επιλέγουν να λαδώνουν τους πολιτικούς και να τους έχουν γιουσουφάκια από το να ασχολούνται οι ίδιοι με την πολιτική.

Από την άλλη ποιος πετυχημένος επιχειρηματίας θα αφήσει την εταιρεία του για να ασχοληθεί με τους κατσιαπλιάδες Ελληνες ψηφοφόρους που επιλέγουν πολιτικούς σαν τα μούτρα τους και τους στέλνουν στην βουλή;

Είμαστε τόσο ξοφλημένος λαός, τόσο ψεκασμένοι, τόσο άσκεφτοι που είναι λογικό να πάμε άκλαυτοι με όλους αυτούς που έχουμε επιλέξει να μας εκπροσωπήσουν στην Βουλή.

Ενω σχεδόν κανείς από δαύτους δεν θα μπορούσε να διοικήσει ούτε mini market εμείς (οι εγκεφαλικοί ψηφοφόροι) τους κάναμε πρωθυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων και τους στείλαμε στη Βουλή.

Αυτοί που μας κυβερνάνε είναι ο καθρέφτης μας. Ο καθρέφτης σου. Κοίταξέ τους κακομοίρη Ελληνα για να μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι Ιταλός ή κάτι άλλο από την δασύτριχη άλογη μαιμού που βλέπεις στον καθρέφτη σου. Αυτός είσαι κακομοίρη και αυτές είναι οι επιλογές σου.

–«Οι εκλογές τελειώσανε, γυρνάμε με βαπόρι, ο,τι σκατά ο βουλευτής , το ίδιο και οιψηφοφόροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου