Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΜΟΥΖΑΛΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

                        ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ <<ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ>> ΚΑΙ ΤΟΥ <<ΩΣΑΝΝΑ>> ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ <<ΜΟΥΖΑΛΑ>> ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΜΚΟ. ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ <<ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>> ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΔΩΡΟ, ΕΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.

Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ <<ΕΝ ΤΗ ΡΥΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ>> ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ <<ΕΝ ΨΥΧΡΩ>> ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ). ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ Η ΦΡΑΣΗ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΟΥΤΕ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ. ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου