Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ                

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΑΠΟ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,  Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗ  <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>>  ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΜΗΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ 1821. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ  ΜΠΕΡΔΕΨΕ  ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ  CATERING.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΑ.  Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ  ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ. ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΑΙΝΙΣΑΝ ΤΟ  <<ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ>>. ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου