Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ Ο Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

Με μια εμφάνιση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα τηλεοπτικά «ξεκατινιάσματα» των τελευταίων ωρών από τους υποψηφίους Προέδρους της ΝΔ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτηςμετέφερε το πρωί στον...
ΣΚΑΪ, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του κάθε Νεοδημοκράτη: «Κάνω έκκληση προς τους τέσσερεις. Καθίστε, συζητείστε και βρείτε τα μεταξύ σας.  Σταματήστε να πληγώνετε την Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος του κόμματος, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν φιάσκο αυτό που έγινε», συμπλήρωσε. «Το ότι, όμως, μία εταιρία απέτυχε να προσφέρει τις υπηρεσίες, τις οποίες είχε αναλάβει να προσφέρει, θα το κάνουμε πολιτικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας; Δηλαδή», συνέχισε, «ένα φιάσκο τεχνικό, θα το ανάγουμε σε πολιτικό; Αυτό είναι τεράστιο λάθος που γίνεται αυτή τη στιγμή. Τώρα, επείγει να βρεθούν οι συνυποψήφιοι σε ένα δωμάτιο και να συναποφασίσουν! Να αντιληφθούν ότι δεν είναι ιδιοκτήτες της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τέσσερεις μετόχους!»
Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Μ. Βαρβιτσιώτης, τόνισε: «Εδώ που φτάσαμε εγώ ζητώ συνεννόηση μεταξύ των υποψηφίων! Εγώ δεν ζητώ την παραίτηση κανενός από τίποτα! Η παραίτηση είναι μια προσωπική πολιτική πράξη! Δεν την κάνεις βάζοντας προϋποθέσεις! Ζητώ να σταματήσει η δημόσια έκθεση της παράταξης. Να σταματήσουμε με την συμπεριφορά μας να πληγώνουμε τα στελέχη και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας! Ζητώ να μιλήσουμε πολιτικά!»
Σχόλιο:  Με τη σημερινή του εμφάνιση ο Βαρβιτσιώτης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ανήκει στα πολύ λίγα -δυστυχώς-  πρόσωπα που μπορούν σήμερα να εκπροσωπήσουν επάξια την παράταξη που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής. Γιατί από ότι φαίνεται για τους περισσότερους από τους τωρινούς υποψηφίους, το βάρος της κληρονομιάς είναι πολύ βαρύ για να μπορέσουν να το σηκώσουν.
http://fimotro.blogspot.gr/2015/11/blog-post_6775.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου