Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Αδωνης ενώπιον της Επιτροπής Ku Klux Klan

Σε μια μικρή κωμόπολη κάπου στην Νεμπράσκα, ο Αδωνις Πέρκινς ζει μέρες και νύχτες αγωνίας.

Την Κυριακή θα πρέπει να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Δημοτών της μικρής πόλης όπου πρέπει να δώσει εξετάσεις για να μπορέσει να γίνει δημότης.

Η Επιτροπή Δημοτών συνεδριάζει κάθε Κυριακή στην Καθολική Εκκλησία αμέσως μετά την θεία λειτουργία. Τα μέλη της Επιτροπής είναι όλοι τους βαθιά θρήσκοι και πολύ αυστηροί με την τήρηση των κανόνων του Συντάγματος της μικρής πόλης. Στην ουσία η Επιτροπή διοικεί την πόλη με όπλο τον τρόμο. Τα μέλη της Επιτροπής είναι ένας κι ένας.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο
Χένρυ Μακ Λούαν αλκοολικός, πρώην μέλος της Κου Κουξ Κλαν και παιδεραστής. Επί χρόνια ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του. Απο τα 5 της ο πατέρας ήταν ο βιαστής της. Ολη η πόλη γνώριζε αλλά δεν μιλούσε. Κάτι σαν τον παππά στο Ιλιον της Ελλάδας-Greece.

Ο Τζέρι Ντόναχιου ήταν γραμματέας της Eπιτροπής Δημοτών της μικρής πόλης. Ο Τζέρι ήταν παράλληλα και ο τοπικός δικαστής. Του άρεσε να τον δένουν πισθάγκωνα στον πάγκο του χασάπη και να τον μαστιγώνουν. Μόνο έτσι έρχονταν σε οργασμό ο Τζέρι.

Ο Πάτ Γκάσμπι ήταν ο  ταμίας της Επιτροπής στην οποία ο ατυχής Αδωνις Πέρκινς έπρεπε να δώσει εξετάσεις για να γίνει δημότης της μικρής πόλης έξω από την Νεμπράσκα. Ο Γκάσμπι είχε στην ιδιοκτησία του όλους τους οίκους ανοχής αλλά και τα γηροκομεία της πόλης. Οι πόρνες που δούλευαν στον Γκάσμπι είχαν στον πισινό τους ένα σημάδι με τα αρχικά του Γκάσμπι.  Τις σημάδευε ο ίδιος ο Γκάσμπι με καυτό σίδερο και τις έκανε κτήμα του. Στις γύρω πόλεις έτρεμαν τον Γκάσμπι και έτσι κανείς εργοδότης άλλου οίκου ανοχής δεν της προσλάμβανε βλέποντας το σημάδι.

Μέλος της Επιτροπής Δημοτών της μικρής πόλης της Νεμπράσκα ήταν και η Τερέζα Αντριου, γνωστή πυρομανής, κλεπτομανής και σαδίστρια. Ενα μπρελόκ σε σχήμα δονητή κρέμονταν μόνιμα από την κλειτορίδα της. Ενα φεγγάρι είχε εργαστεί σαν καλόγρια-πόρνη σε μοναστήρι έξω από τη Θήβα.

Η Επιτροπή Δημοτών της μικρής πόλης είχε όπως ήταν φυσικό και τον ταμία της. Ο Τζάκ Μακόρσκι είχε στην δούλεψή του ένα μικρό στρατό από καθάρματα οι οποίοι κάθε Σάββατο γυρνούσαν από μαγαζί σε μαγαζί και έπαιρναν προστασία.

Ολοι οι παραπάνω αποτελούσαν μέλη της σεβάσμιας Επιτροπής Δημοτών της μικρής πόλης έξω από την Νεμπράσκα στην οποία ο Αδωνης έπρεπε να δώσει εξετάσεις ώστε να γίνει δημότης.

Η καρδιά του κόντευε να σπάσει. Πρώτη φορά στη ζωή του θα συναντούσε τόσο έντιμους ανθρώπους.

William Joseph Simmons-Αναγνώστης
http://kourdistoportocali.com/post/47268/adonis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου