Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι λαθρομετανάστες και τα Μνημόνια!

Δεν είναι ζήτημα φυλετικής υπεροχής ή κατωτερότητας. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι δεν είναι μοσχάρια, κυνηγιάρικα σκυλιά ή άλογα κούρσας. Στους ανθρώπους το εποικοδόμημα μετράει.
Αν διασταυρώσουμε, θεωρητικά, δύο υποδειγματικούς Αριους, όπως ο Σκουρλέτης και η Γαϊτάνη, και το νεογέννητο το δώσουμε να το μεγαλώσει ο Μουσταφά ο Αποκεφαλιστής και η Χαλίφα του, μάλλον τζιχαντιστής θα βγει. Ο φλογερός ελληνικός πατριωτισμός, ο σπόρος του
Αριστοτέλη και του Λεωνίδα, δεν πρόκειται να ξεπηδήσει από τα γονίδια των φυσικών γονέων του. Ο Σημίτης, ο Ακης, ο Γιάννος, ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και τα άλλα παιδιά έβλαψαν την πατρίδα πολύ περισσότερο από 100 γιδοβοσκούς από την Τόρα Μπόρα ή τη Λαχώρη. Αν είχα την εξουσία, τους αντάλλασσα ευχαρίστως.
Το πρόβλημα είναι πως είναι μιλιούνια οι Μουσταφάδες που συρρέουν στη χώρα, ότι τους σπρώχνει στις ακτές μας και τα κονομάει οργανωμένα το κράτος-συμμορία του Ερντογάν. Δεν χωράμε. Δεν αφομοιώνονται. Δεν ξέρουμε ανάμεσά τους τι «φρούτα» κρύβονται.
Δεν χρειάζεται να είσαι διδάκτωρ εθνολογίας για να ξέρεις πως όλες αυτές οι σκουρόχρωμες φάτσες που μιλάνε ουρντού, παστούν ή άλλες διαλέκτους του Αφγανιστάν, του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές έχουν τόση σχέση με τη Συρία όση εγώ με τον Παπαδημούλη.
Δεν είναι όλοι πρόσφυγες. Πολλοί είναι απλά οικονομικοί λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους εγκληματίες και πιθανώς σκληροί τζιχαντιστές.
Τους αληθινούς πρόσφυγες οι πόλεμοι τους σπρώχνουν εδώ. Αυτούς θα τους περιθάλψουμε. Τους άλλους τούς φέρνουν η πληθυσμιακή έκρηξη στον Τρίτο Κόσμο και η ιδιοτέλεια της Αγκυρας. Η Ελλάδα δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ούτε για τους πολέμους ούτε για την υπεργεννητικότητα.
Δεν μπορούμε και δεν υποχρεούμαστε να περιθάλψουμε τους πάντες, να συνεχίσουμε να είμαστε το ξέφραγο αμπέλι που μας έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τσιλιαδόρος του ο Καμμένος.
Δεν πρόκειται για «ατύχημα» των καιρών. Η εξαφανισμένη Δούρου περιφερόταν στα πάνελ τουλάχιστον από το 2012 και υποσχόταν «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας». Σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Τσίπρας υπόσχονταν νομιμοποίηση, κλείσιμο των «στρατοπέδων συγκέντρωσης», οικογενειακή συνένωση, ακόμη και βίζα ενός έτους για «αναζήτηση εργασίας» γι' αυτούς που δεν ήρθαν. Εδώ κόβουν οι άνεργοι Ελληνες το τσιγάρο στα δύο κι αυτοί έλεγαν τέτοιες εγκληματικές μπούρδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ηθικός αυτουργός» στο αίσχος της Νομικής και της «Υπατίας».
Η κυβέρνηση από τις πρώτες ημέρες έκλεισε τα κέντρα κράτησης, ξαναγέμισε την Ομόνοια και όλο το κέντρο με κάθε καρυδιάς καρύδι.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ακομβίωτου στρατάρχη, που έγινε θαλαμοφύλακας της Τασίας, εξέπεμψε το μήνυμα του μπάχαλου. Δεν έκλεισε απλά το μάτι στους δουλεμπόρους και τους λαθραίους πελάτες τους. Τους έστρωσε χαλί και ξήλωσε τις πόρτες.
Η οικονομία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βρει τον δρόμο της. Ξαναϋπήρξαμε φτωχοί. Δεν μας εξαφάνισε η φτώχεια. Η ασύδοτη, όμως, και βίαιη πλημμυρίδα από σουνίτες μουσουλμάνους, που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθούν, θα μας ανατινάξει, είναι ζώσα εκρηκτική ύλη που διαχέεται στα νησιά και στις ηπειρωτικές πόλεις μας.
Οι ιδεοληπτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συναυτουργία των ψευτοδεξιών κολαούζων του, θεωρούν εχθρό την εθνική ομοιογένεια. Επιδιώκουν να γίνουμε παρδαλή κουρελού. Ονειρεύονται «πολυπολιτισμικότητα».
Είναι υπέρτατο χρέος της Νέας Δημοκρατίας να πολεμήσει με κάθε νόμιμο μέσο την προδοσία που τελείται σε βάρος της εθνικής ασφάλειας, της κοινωνικής συνοχής και της οικονομίας μας. Να απαιτήσουμε την κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια και την αυστηροποίηση του πρότερου καθεστώτος, με προσωποπαγή κριτήρια, την καταγγελία του ρόλου της Αγκυρας και διάφορων περίεργων ΜΚΟ, τη σύλληψη και τον περιορισμό έως την απέλαση όλων των μη προσφύγων λαθρομεταναστών και την απαίτηση ευρωπαϊκής δυναμικής συνδρομής. Πριν να είναι αργά...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου