Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Eκπαιδεύοντας τους Ελληνες Κατσιαπλιάδες

Μην κοιτάτε τους Νεάντερταλ της Κουμουνδούρου. Είναι κρίμα να χρεώνονται αυτοί την άρνηση ενός κατσαπλιά λαού να ασπαστεί τους βασικούς κανόνες του ευρωπαικού χωριού.

Αφού λεηλατήσαμε 1.200 δις ευρώ κοινοτικό χρήμα, από το 1980 έως σήμερα, αίφνης μάς φταίει ο κακός Σόιμπλε που θέλει να πετάξει ένα μάτσο λεχρίτες έξω από την ευρωζώνη.

Μάς φταίει ο Σόιμπλε επειδή τα βλαχαδερά υπουργοί των ελληνικών κυβερνήσεων από το 1981 έως σήμερα κατασπάραξαν τα ευρωπαικά κονδύλια παρεούλα με κρατικοδίαιτους βρωμύλους επιχειρηματίες στις βίλες των οποίων ήταν φιλοξενούμενα, τα άρτι αφιχθέντα από τις απανταχού στάνες, πράσινα βουκόλια.

Ξεχάσατε τις βίλες που απέκτησαν κάτι βλαχαδερά πρώην πρόεδροι της ΓΣΕΕ στα βόρεια προάστεια και στους κοσμοπολίτικους προορισμούς;

Μήπως σας διαφεύγει το γεγονός ότι τα ΜΟΠ καταληστεύθηκαν από εργατοπατέρες αγρότες-προέδρους αγροτικών ενώσεων και κατέληξαν σκυλάδικα με ακριβές βίζιτες και σκατς στον κάμπο της Λάρσας;

Ξεχάσατε τις κομπίνες των εκάστοτε πρωθυπουργών με όλα σχεδόν τα λαμόγια τους καναλάρχες που κατασπάραξαν διαχρονικά ιλιγγιώδεις αριθμούς θαλασσοδανείων ενώ τάιζαν με σανό τον ανεγκέφαλο λαό που συνηθίζει να αναζητεί τους εχθρούς εκτός των τειχών;

Ο μαλάκας λαός, η χοντροκώλα Σούλα και ο καράφλας, από τα 25 του Μπάμπης ο φλογέρας, δεν είναι αυτός που έκανε ζάπλουτα κάτι ξανθιές τηλεβίζιτες δίνοντας τηλεθέαση σε ότι σκουπιδαριό ξεφόρτωνε στα σπίτια των νοικοκυραίων της πλάκας ο κάθε ξιπασμένος, θαλασσοδανεισμένος καναλάρχης και τηλεοπτικός αστέρας; Δείτε σε τι είδους υπόκοσμο ανήκουν τα κανάλια για να κατανοήσετε πόσο Κολομβία είμαστε.

Ξέρετε πόσοι από τα "λαικά παιδιά" που υποδύονται τους τηλεπαρουσιαστές των πρωινάδικων έχουν ένα σκασμό εκατομμύρια καταθέσεις στο εξωτερικό;

Ολα αυτά τα νούμερα που κυκλοφορούν διαχρονικά ελεύθερα καταφέρνουν και βρίσκουν πάντα άκρες με τα πιο λαμόγια από τα λαμόγια που εντρυφούν διαχρονικά στο Μαξίμου.

Δεν έχει περάσει πρωθυπουργός από την Ηρώδου Αττικού εκτός από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον σοσιαλμανή, που να μην είχε σαν στενούς συνεργάτες κάτι καθίκια πιο επικίνδυνα από τον Ντίλιγκερ, τον Αλ Καπόνε, τους Ντάλτονς και τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Κάτι τέτοια λαμόγια εντρυφούν διαχρονικά στο Μαξίμου στη διάρκεια της μεταπολίτευσης και κάνουν τα νταλαβέρια με τους εγχώριους κρατικοδίαιτους βαρόνους.

Μίζες, προμήθειες, στημένες δίκες, παράγκες παντού.

Μας φταίει ο Σόιμπλε για τις συμμορίες που ελέγχουν την Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα τα χοντρά ψάρια να σκίζουν διαχρονικά τα δίχτυα και να την βγάζουν καθαρή;

1.200 δις ευρώ κατασπάραξαν αυτά τα καθίκια με την ανοχή του μαλάκα λαού στην διάρκεια των 35 χρόνων που ξεκίνησε η πορεία του κακομούτσουνου μαλάκα Ελληνα στην ευρωζώνη.

Ο ηρωικός Τζουμάκας του ΠΑΣΟΚ είχε αποδώσει με λογοτεχνικό ύφος την φιλοσοφία των ελλήνων σοσιαλιστών: Ξοδέψαμε την πρώτη τετραετία για να κυβερνήσουμε, την δεύτερη για να γαμήσουμε γκόμενες και να ανακαλύψουμε το σκατς και την τρίτη για να πάμε φυλακή.

Τελικά φυλακή μπήκε μόνο ο Ακης που περιμένει να πάει 77 για να την κάνει και να απολαύσει ελεύθερος τη λεία του.

Μας φταίει ο Σόιμπλε για τα δις ευρώ των ΕΣΠΑ που δόθηκαν στις ελληνικές κυβερνήσεις κι αυτές με την σειρά τους τα διοχέτευσαν (και εξακολουθούν) στα κομματικά λαμόγια και στο πελατεικό κράτος.

Το πόσο λαμόγια είναι οι Ελληνες δεν χρειάζεται κανείς να εντρυφήσει για μεγάλο διάστημα στη χώρα μας για να το διαπιστώσει.

Αρκεί να δει για μια βδομάδα τις σκατόφατσες των κλαρινογαμπρών δημοσιογράφων και των ξιπασμένων βίζιτων που υποδύονται τις τηλεπαρουσιάστριες.

Ισως οι πιο κακοχυμένοι τηλεδημοσιογράφοι του πλανήτη να είναι μακράν οι Ελληνες. Η αλβανική τηλεόραση είναι έτη φωτός μπροστά. Οι σκατόφατσες των ελλήνων δημοσιογράφων είναι απομεινάρια του πελατειακού κράτους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι υπουργοί των οποίων ήθελαν τα βαποράκια τους στα ΜΜΕ.

Οσο πιο αμόρφωτα τόσο πιο αποτελεσματική η προπαγάνδα τους.

Μιλάμε για τέτοια σούργελα που η επαφή μαζί τους προκάλεσε βαθιά κατάθλιψη στήν δημοσιογράφαρα Μαλέλη ο οποίος εξελίχθηκε σε σπουδαίο συγγραφέα της γενιάς του.

Επιμένουμε στα ΜΜΕ γιατί αυτά αποτελούν τον καθρέφτη της σήψης μιας κοινωνίας που έχει μάθει να ανοίγει τα σκέλια της στους λαικιστές ηγέτες.

Μετά τον Παπανδρέου της σοσιαλισμού της αστακομακαρονάδας που φόρτωνε δάνεια στο κράτος ακολούθησαν το ίδιο βιολί όλοι οι πρωθυπουργοί που τον διαδέχθηκαν.

Μαζί τους στον ξιπασμό και ο κακομούτσουνος λαός που κάθε άλλο παρά άμοιρος ευθυνών είναι.

Και όταν άρχισαν οι ευρωπαίοι να σφίγγουν τα λουριά με τα μνημόνια εμφανίσθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να υποσχεθεί ότι μπορεί να συνεχισθεί το πάρτυ στο 13ο χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις τον λογαριαμό.

Ηταν και οι καριερίστες της δραχμής από δίπλα του να υποστηρίζουν ότι μπορούμε να σβήσουμε το χρέος αν επανέλθουμε στην ατιμασμένη δραχμή, που όταν την είχαμε είχε γαμηθεί στις υποτιμήσεις αλλά οι 25χρονοι κατσαπλιάδες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΟΧΙ, δεν έχουν στο υποσυνείδητο μνήμες δραχμής, οπότε ας συγχωρέσουμε την επιλογή τους.

Ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου που ηδονίζονται στην ιδέα της δραχμής δεν έχουν μια εξήγηση για την δίψα ακόμη και της Αλβανίας να μπει στο ευρώ.

Ολοι σχεδόν οι βαλκάνιοι φιλοδοξούν να μπουν στην ζώνη του ευρώ- μόνο οι επαναστάτες του Λαφαζάνη θέλουν την δραχμή για να στέλνουν τις νύχτες νταλίκες με δραχμές στις βίλες των κολλητών επιχειρηματιών του λόμπυ της δραχμής.

Τους είναι αδιάφορο αν με την Ελλάδα σαν μοναχική πόρνη στο παγκόσμιο πεζοδρόμιο, ο ISIS θα κόβει κεφάλια και θα βιάζει από την Κρήτη ως τη Θράκη. Η Τουρκία εξοπλίζει τον ISIS. Οργανό της είναι, τι δεν καταλαβαίνετε ρε;

Για όλα αυτά μάς φταίνε ο Σόιμπλε και η Μέρκελ, ρε γαμιόληδες, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου