Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .............

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1770 (ΟΡΛΩΦΙΚΑ). Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ) ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΙ ΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ( ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ) ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΑΝ.
ΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου