Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

ΑΝΕΛ: Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής Θεοδωράκης κάνει υποδείξεις στον πρωθυπουργό

Σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρο Θεοδωράκη εξαπολύει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
«Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής που επί 25ετία υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο το σάπιο κομματικό κατεστημένο με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, και
συναγελαζόταν τους εκπροσώπους της σαπίλας που οδήγησε τη χώρα στο σκοτάδι και την καταστροφή, έχει το περίσσιο θράσος να κάνει υποδείξεις στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα με ποιους θα συνεργάζεται» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής που φιλοτεχνούσε με θέρμη τα πορτρέτα αρχηγών... "μεγάλου πολιτικού διαμετρήματος", όπως του αλήστου μνήμης Γιώργου Παπανδρέου, εκλιπαρεί για μια καρέκλα στη σημερινή κυβέρνηση» αναφέρει στην συνέχεια της δήλωσή της, η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτοντας πως τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη «ενοχλεί αφάνταστα η συμμετοχή και στήριξη του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου σ' αυτή την κυβέρνηση που στόχο έχει να βγάλει τη χώρα από τα καταστροφικά μνημόνια».
«Από υπηρέτης του σάπιου πολιτικού κατεστημένου κατάντησε εκφραστής των νέων σεναρίων αποστασίας. Είναι επειδή αγνοεί τόσο τη λαϊκή εντολή όσο και τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου» καταλήγει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου