Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Μιχαλολιάκος εναντίον Σαμαρά: Είπατε για ορδές λαθρομεταναστών, τι παραπάνω είχαμε πει εμείς;

Στον πρώην πρωθυπουργό επιτέθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στην ομιλία του στη βουλή κατά τη συζήτηση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει τις πόλεις. Τι παραπάνω είχαμε πει εμείς, που η κυβέρνησή του μας χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση για αυτά τα λόγια;», είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά από τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στη στιχομυθία του πρώην
πρωθυπουργού με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αμέσως μετά την ομιλία του, κατά την οποία χαρακτήρισε λογοκρισία την παρατήρηση που του έκανε η πρόεδρος της βουλής.
«Ο κ. Σαμαράς μίλησε για λογοκρισία. Ενημερώνω το σώμα ότι αποσπάσματα από αγορεύσεις βουλευτών της ΧΑ έχουν μπει στη δικογραφία που έγινε με τις πολιτικές παρεμβάσεις εκείνης της εποχής που αποκαλύφθηκαν με το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, το οποίο ουδέποτε συζητήθηκε σε αυτή την αίθουσα», είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Ακόμη, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στη φράση του κ. Σαμαρά ότι η χώρα θα οδηγηθεί στα βράχια, αναφέροντας ότι αυτό το επέλεξε ο λαός. «Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός ψήφισε κατά του μνημονίου. Αν όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, το επέλεξε ο λαός με πλήρη ευθύνη. Κι αν δεν το είχε αντιληφθεί, φρόντισε να το πει η ΝΔ με την προεκλογική προπαγάνδα και τα σποτ της κινδυνολογίας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ και θα σταματήσει η καταβολή των μισθών. Αρα, ο λαός εν πλήρη γνώσει ανέλαβε την ευθύνη να ρίξει τη χώρα στα βράχια, όπως ισχυρίζονται ότι θα συμβεί».
Ο αρχηγός της ΧΑ χαρακτήρισε το success story και το πρωτογενές πλεόνασμα ως καμμένη γη, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι ευθύνεται για την εκροή των καταθέσεων.
«Η κυβέρνηση αυτή βρίσκεται στην εξουσία, την ψήφισε λαός για να καταγγείλει το μνημόνιο, τη δανειακή σύμβαση. Ελπίζω να τηρήσει την υπόσχεσή της και να το πράξει γιατί μόνο τότε θα πάψει το καθεστώς της δουλείας και θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου