Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

MONO Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Θα είναι πολύ δύσκολη η επόμενη μέρα για τη ΝΔεάν επιβεβαιωθούν οι χθεσινές (σοβαρές) δημοσκοπήσεις. Και φυσικά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη εάν και εφόσον η διαφορά του... 
πρώτου κόμματος από το δεύτερο εκτιναχθεί σε διψήφιο αριθμό παράλληλα με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι βεβαίως νωρίς, 24 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες να
προχωρήσουμε σε τέτοια σενάρια και ρεπορτάζ. Επειδή όμως το Fimotro έχει μια ικανότητα να προβλέπει τα γεγονότα, γιατί διατηρεί αποστάσεις από όλα τα κόμματα και τους πολιτικούς αρχηγούς, επισημαίνουμε κάτι πολύ σημαντικό.
Ο Καραμανλής δεν θα μιλήσει το βράδυ των εκλογών όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα. Εάν όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη ΝΔ τότε είναι σίγουρο πως έξω από το γραφείο του θα γίνει... πανικός. Ψηφοφόροι, στελέχη της ΝΔ και βουλευτές θα πάνε να τον επισκεφθούν για να του ζητήσουν να επιστρέψει πίσω στη Νέα Δημοκρατίαγια να ενώσει την παράταξη της κεντροδεξιάς.
Κανένας όμως από αυτούς δεν μπορεί να βάλει ξανά στο τραπέζι τον Καραμανλή. Όλοι θα ζητήσουν την επιστροφή του στην αρχηγία της ΝΔ, μόνο ένας όμως μπορεί να τον πείσει να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αυτός είναι ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Το παλαιότερο εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σήμερα, ο πολιτικός στο σπίτι του οποίου έπεισε τον Καραμανλή να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Τα υπόλοιπα από το ρεπορτάζ μας θα τα γράψουμε μετά την Κυριακή. Όταν θα έχουν κλείσει οι κάλπες και γνωρίζουμε ασφάλεια το εκλογικό αποτέλεσμα της κάλπης.
Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου