Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ
ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΙΠΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Ο ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ΤΩΡΑ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΙΠΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Ο ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου