Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ

ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΝΕΚΡΩΝ. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΥΘΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ <<ΗΛΕΝΙΑΣ>> ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973 ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. 

  •    ΤΟ 1973 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ 1967 ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΨΗΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΕΩΣ ΤΟΤΕ. 
  •    ΤΟ 1973 ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ. 
  •    ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΤΑΝΚ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ. 
  •    ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.


  •    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
  •  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΥΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.
  •  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ. ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΑΝΟ , ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ A LA CARTE ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου