Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Γράφει ο "Πληροφοριοδότης"
Κι ενώ ο μεγάλος αρχηγός Αλέξης προσπαθεί να στήσει την ομπρέλα κάνοντας τα μπάνια του οικογενειακώς στην Κρήτη, τα αίματα στην Κουμουνδούδου έχουν ανάψει για τα καλά και φαίνεται ότι η φωτιά του πολέμου ανάμεσα στις συνιστώσες αλλά...

και τις τάσεις έχει αρχίσει να σιγοκαίει..
Ποιον να πιστεύψει άραγε, ο έρμος ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Παπαδημούλη που θεωρεί "το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά απεχθές.." ή τον τοπικό βουλευτή του κόμματος, Θοδωρή Δρίτσα, που θεώρησε "σόου επίδειξης αυταρχισμού της κυβέρνησης",τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο νησί .
Όσον αφορά το μέτωπο της "χρεοκοπίας" : από τη μια μεριά Λαφαζάνης, Κουράκης, Στρατούλης (αριστερό ρεύμα) από την άλλη οι πασοκογενείς και ανανεωτικοί όπως π.χ. ο εργατολόγος Μητρόπουλος . Ο τελευταίος μάλιστα, ενοχλημένος από τις δηλώσεις των από πάνω οτι η χρεωκοπία είναι το όπλο των αδυνάτων, έστειλε επιστολή στην Κ.Ο. και ζήτησε την σύγκλειση της για να ξεκαθριστούν θέματα ταυτότητας και ιδεολογίας.

Και όλα αυτά δεν έχουν τέλος καθώς η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία ακούγεται πολύ λιγότερο από τις επιμέρους τοποθετήσεις των βουλευτών που θέλουν να αναδειχτούν άτυπα σε νο2 στο υπό κατασκευή ενιαίο κυβερνητικό κόμμα της Αριστεράς.

Αναμένεται καυτός χειμώνας καθώς ο Αλέξης με την επιστροφή του σκοπεύει να αρχίσει τις διαδικασίες μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα, και οι συνιστώσες και τάσεις αναμένονται να πιάσουν τα χαρακώματα για να πετύχουν τον καλύτερο και μεγαλύτερο αριθμό θέσεων και αξιωμάτων στο νέο κόμμα. Άλλωστε ποιος ξεχνάει τι είχε γίνει στις ευρωεκλογές του 2009 για τη σειρά των ευρωβουλευτών και για την εκπροσώπηση στο debate.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να έστειλε αντιπροσωπεία στη Χίο, για να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής του νησιού, καθώς και για να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς του νησιού, στην Αθήνα, οι φωτιές του εσωκομματικού πολέμου που ξέσπασε τελευταία, φαίνεται να μην σβήνονται εύκολα. Ειδομεν..
http://fimotro.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5671.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου