Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Σαφής διαφοροποίηση Αβραμόπουλου από την προεκλογική τακτική Σαμαρά...

Σαφείς αποστάσεις από την επικοινωνιακή τακτική που έχει επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς εν όψει των νέων εκλογών , πήρε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ένα στέλεχος που θα μπορούσε να... διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος την επομένη ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα, μιλώντας στην...


...τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε:

Ο καθένας αξιολογεί τα όσα του λέει ένα κόμμα, του λέει η ηγεσία του και στη συνέχεια παίρνει τις αποφάσεις του. Έχετε καμία αμφιβολία ότι είμαστε μπροστά σε μεγάλες απειλές που έχουν να κάνουν με τη κοινωνική μας συνοχή, με τη θέση μας στο ευρώ. Δεν το συζητάμε. Εγώ δεν υιοθετώ το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, όπως το κάνουν κάποιοι άλλοι. Διότι εκεί έχουμε κάνει ένα λάθος στην Ελλάδα. Το συζητάμε εμείς, όταν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 85% του ελληνικού λαού το θέλει. Συνεπώς το θέμα για εμάς δεν τίθεται.

Ποιοι το συζητούν όμως; Το συζητούν στην Ευρώπη. Το συζητούν όμως και πέραν την Ευρώπης, κάποιοι που θα ήθελαν να κερδοσκοπήσουν, πάνω σε αυτή τη δύσκολη, διεθνή, οικονομική κατάσταση. Μην παίζουμε λοιπόν το παιχνίδι τους.

Θυμίζω ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος που θέτει το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή", επιχειρώντας να ταυτίσει τον Αλέξη Τσίπρα με τη δραχμή...

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου