Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ


 ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΓΙΑ  ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  <<ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ>>.
     Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΑΝΙΧΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΝΟΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ.
     ΟΠΩΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ  <<ΤΖΟΚΕΡ>> ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.
     ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ) ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ 19%.
ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΓΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου