Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 114.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

1 σχόλιο:

  1. Τάσσος Χειβιδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας8 Μαρτίου 2012 στις 3:09 μ.μ.

    Αγαπητέ ληξίαρχε,
    για να αποκατασταθεί η αλήθεια σε ενημερώνω:

    1ον.Η έκταση στην οποία φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι είναι νόμιμα αγορασμένη από την εταιρεία MIND COMPASS OVERSEAS και έχει εμβδαδόν 1300 και όχι 114000 στρέμματα.
    2ον.Το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν επίτρεψε την ιδιωτική πολεοδόμηση όπως αναφέρεις, αλλά γνωμοδότησε θετικά κατα πλειοψηφία στην συζήτηση για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της επένδυσης που σχεδιάζεται στην έκταση αυτή και περιλαμβάνει ανέγερση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και δημιουργία γηπέδου γκολφ από την παραπάνω εταιρεία.
    Σημειώνω ότι πρόκειται για επένδυση της τάξης των 250.000.000 ευρώ η οποία δύναται να δημιουργλησει σε πλήρη ανάπτυξη 1500 θέσεις εργασίας. Η επένδυση της εταιρείας αυτής στην περιοχή της Ερμιονίδας έχει ήδη ξεκινήσει με την κατασκευή του ξενοδοχείου Aman Resort το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει από την 1η Ιουλίου και να απασχολήσει 200 εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή