Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ!


Τραγική φιγούρα παλαιοκομματισμού, λαϊκισμού, συχνός καλεσμένος φιλικών του δημοσιογράφων στα τηλεοπτικά κανάλια που το πρωί ενημερώνει με διαρροές και το βράδυ τον φιλοξενούν με το αζημίωτο. Συνταξιούχος τέως βουλευτής, τέως εργατοπατέρας, χωρίς καμιά συνδικαλιστική ιδιότητα και δράση, ζεσταίνει την καρέκλα του διορισμένου γραμματέα συνδικαλισμού, μόνο στη ΝΔ θα μπορούσε να συμβεί, και παραμένει στη θέση του γραμματέα αν και του ζητήθηκε να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος βουλευτής κι αρνήθηκε....
Πουλάει αντιμνημονιακά φρούτα στους πελάτες της λαϊκής δεξιάς στη μαύρη αγορά, κι απειλεί ότι αν τον παραιτήσουν θα καταγγείλει τη ΝΔ για μνημονιακή αντεργατική στάση. Μυξόκλαιγε στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί ότι δεν παίρνει βουλευτική και συνδικαλιστική σύνταξη, αλλά μόνο σύνταξη από τη δουλειά του κι αυτή μειωμένη, αλλά ποιά δουλειά του αφού ήταν επαγγελματίας εργατοπατέρας ; Συγκάλεσε χθές το βράδυ στη Συγγρού διακλαδική συνδικαλιστική μάζωξη για να δείξει και στους εργαζόμενους και στο Σαμαρά ότι έχει δύναμη για να τον θυμηθούν στις εκλογές. Πούλαγε μαγκιές μετά, ότι αυτός θα παραιτηθεί άμα ψηφίσει η ΝΔ τα νέα μέτρα και όταν του είπαν αν δεν του αρέσει να παραιτηθεί, βγήκε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 στον Παπαδάκη στο γνώριμο ρόλο του γκρινιάρη ψευτο-αγωνιστή. ‘Εβαλε τους δημοσιογράφους που μόνιμα διαρρέει αυτά που θέλει από την εποχή του Καραμανλή μέχρι σήμερα, και του έκαναν αβανταδόρικες ερωτήσεις. Σήμερα έγλυφε τον Σαμαρά που χθές το βράδυ στη Συγγρού κατηγορούσε. ‘Εχει ξεπεράσει και το Σαμαρά στις κωλοτούμπες. Από τη μια γλύφει τη συγκυβέρνηση, «η κυβέρνηση δεν αποφασίζει, είπε. Τροχονόμος είναι», «τι κι αν συμμετέχει η ΝΔ», «μόνο ο Σαμαράς διαπραγματεύθηκε» κι από την άλλη απειλεί, «να δείτε τι θα κάνω αν ψηφίσει η ΝΔ». Γνωστή η τακτική του . Μεγάλος σπεκουλαδόρος. Στόχος του η βουλευτική έδρα και η αποζημίωση.
‘Εμαθε ότι στις νέες δημοσκοπήσεις έπιασε πάτο και ψάχνει σωσίβιο να διασωθεί αφού διάλεξε τρύπια βάρκα. Και δεν ξέρει και κολύμπι.Στα ρηχά Μανώλη με τα μπρατσάκια σου. Εκεί σε παίρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου