Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ?

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

   ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

   ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.


1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρουσα η άποψή σου αγαπητέ αλλά να σου δώσω και εγώ μια άλλη διάσταση!

    Μήπως ο Σόιμπλε δεν εμπιστεύεται τον Σαμαρά ο οποίος εδώ και δυο χρόνια έχει σηκώσει μια αντιμνημονιακή σημαία και σήμερα έρχεται να συμφωνήσει μόνο και μόνο για να γίνει πρωθυπουργός;

    Μήπως έχει φοβηθεί το μάτι του Σόιμπλε τον Σμαρά ο οποίος δινει γη και ύδωρ για την δανειακή σύμβαση ενώ βγαίνει στα κανάλια με πολύ κακή ηθοποιία και λέει ότι δήθεν διαπραγματεύεται; Και τι διαπραγματεύεται; τον 13ο και 140 μισθό; Αστεία πράγματα! Ή τις επικουρικές; Πάνε και αυτές!

    Μήπως ο Σόιμπλε έχει καταλάβει ότι Πασοκ και Νέα Δημοκρατία δεν ξανά κάνουν μαζί κυβέρνηση και κωλώνει να δώσει τα λεφτά σε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα εξ αρχής, ενώ η πλειοψηφία του κόσμου είναι κατά του νέου δανεισμού;

    Καλό το λιβάνισμα αλλά πρέπει να έχει και όρια. Ο Σαμαράς έχει ξεβρακωθεί φίλε μου και πάει από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα!

    Δεν είχα υπόψη μου το μπλογκ σου, θα σε παρακολουθώ από εδώ και στο εξής.

    Νασαι καλά,
    Τάκης Αποστολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή