Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

1.000.000 ΑΙΣΧΗ

ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

   Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ  …ΣΩΣΕΙ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ <<ΤΡΑΝΖΙΤ>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΟΠΤΟ.

    Η ΝΤΟΡΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ) ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

     ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου