Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΟΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ  <<ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ>>  ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ <<ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ>>, ΤΟΝ <<ΕΠΕΝΔΥΤΗ>>, ΤΗ <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ>> , ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<FREE SUNDAY>> TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΕΝΟΣΩ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.
      Η ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ <<ΜΠΟΜΠΕΣ>> ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
       ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΠΟΜΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ (ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ)  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου