Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΙΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ <<ΣΚΙΡΩΝ>>. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
       ΤΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΙΡΩΝΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΘΙΟ ΛΗΣΤΗ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ (ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ)  ΠΕΙΜΕΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΤΟΝ <<ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ>> Ο ΣΚΙΡΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΕΛΩΝΑ. ΤΟ ΣΚΙΡΩΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑ ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΞΕΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.
        ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΙΡΩΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΧΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου