Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Είναι ποτέ δυνατόν ο Αρχηγός της ΝΔ να πήγε στην Ρωσία και να ανακοινώθηκε από τους κομματικούς του κύκλους πως συναντήθηκε με τον Βλαδιμίρ Πούτιν – ενώ ...



τέτοια συνάντηση δεν φαίνεται να έγινε ποτέ; Κατ' αρχήν δεν θα ήταν καθόλου υποτιμητικό να γνωστοποιηθεί η απόλυτη αλήθεια. 
Η συνάντηση με τον πρώην Αντ/δρο της Ρωσικής κυβέρνησης και παλιό Υπουργό Αμυνας κ. Ιβάνωφ, που τώρα ανέλαβε καθήκοντα προσωπάρχη του Κρεμλίνου εν όψει προφανώς επιστροφής του Βλ. Πούτιν στην Προεδρία, κάθε άλλο παρά υποτιμητική είναι. 
Τα συμπλεγματικά όμως στελέχη με την επαρχιακή νοοτροπία που περιβάλλουν την ηγεσία της ΝΔ προτίμησαν το ψεύδος – που τελικά εντυπωσιάζει μόνο τους ίδιους – από την γυμνή αλήθεια. 
Η συμπεριφορά όμως αυτή αντανακλά άσχημα και στις πολιτικές προοπτικές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Αν ψεύδονται και για τέτοια ακόμη ζητήματα ενώ βρίσκονται ακόμη εκτός εξουσίας, ο κόσμος ανατριχιάζει για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν τελικά έπαιρναν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. 
Και δεν ομιλώ βέβαια για τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στη Μόσχα και ανέλαβαν να μας «ενημερώσουν» έγκυρα και έγκαιρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου