Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
             ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΥΛΗΠΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
             ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΟ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ 751 ΕΥΡΩ.
              ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
              ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΑ (Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου