Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΑ

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ. ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
       ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΠΕ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗΣ.
        ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου