Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

2012

ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑ ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΣΚΩΝ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

                                 ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η <<ΑΝΑΓΚΗ>>.

                                 ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

                                 ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ). ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ (ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ – ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ), ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

                                  Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ <<ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ>> ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

                                  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου