Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΡΑΝΙΑ

ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ <<ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ>> ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
    ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ.
    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ, ΠΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ.
     Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ). ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
      Η ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ.  

1 σχόλιο:

  1. O ΚΡΑΝΙΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΩ.ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ.Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή