Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

ΦΕΥΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑLCO  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚONTRA ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 13 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣΟΚΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕ ΧΩΡΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.


1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ.ΜΕΙΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΑΖΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 13.ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΝΔΟΥΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 13 ΜΟΝΑΔΕΣ;ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή