Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ.

      ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.

      ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ <<ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ>> ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ  ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ << ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ>> ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΚΥΡΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΥΡΟΥΣ (ΠΡΩΗΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ)  ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου