Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΠΡΟΚ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.

   ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.

   Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ <<ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ>> ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,  ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ  ΕΓΓΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΟΙΧΟ – ΤΟΙΧΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου