Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ( ΧΙΤΛΕΡ). ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1940 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΥΠΗΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου