Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. η Έλσα Παπαδημητρίου


Σε «γάμο» τελικά οδηγείται το «φλερτ» της Έλσας Παππαδημητρίου με το ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Η ανεξάρτητη βουλευτής Αργολίδας, που διεγράφη από την Νέα Δημοκρατία για την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου ....
προγράμματος βρίσκεται πλέον «με το ένα πόδι» μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., παρακάμπτοντας το κόμμα της επί χρόνια φίλης της, Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΒriefingNews, η Έλσα Παπαδημητρίου βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Στρασβούργο, εκπροσωπώντας με κάθε επισημότητα το κυβερνών κόμμα στις εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.


Το οξύμωρο είναι ότι η κα Παπαδημητρίου ήταν μέλος της αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης μέχρι την διαγραφή της και λίγους μήνες μετά επανήλθε στον ίδιο ευρωπαϊκό θεσμό, εκπροσωπώντας αυτή τη φορά το ΠΑ.ΣΟ.Κ..


Η έκπληξη της αντιπροσωπείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην θέα της κα Παπαδημητρίου στο Στρασβούργο ήταν μεγάλη. Με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη τα γαλάζια στελέχη, Β. Μεϊμαράκης, Ν. Δένδιας και ο αντικαταστάτης της κας Παπαδημητρίου, Κ. Τζαβάρας, είδαν την ανεξάρτητη βουλευτή στις εγκαταστάσεις, που συνεδριάζει το Συμβούλιο της Ευρώπης και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.


Οι απορίες τους λύθηκαν, όταν ενημερώθηκαν, ότι εκπροσωπεί το κυβερνών κόμμα στην τακτική συνεδρίαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το παλαιστινιακό και την παιδική πορνογραφία.

tromaktiko.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου