Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΤΑΚΤΙΚΙΣΤΙΚΗΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

     ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΦΠΑ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

     Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ <<ΟΡΕΞΗ>> ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΕΓΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ.

     Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ  ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου