Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ  ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
      Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
       ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
        Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΡΙΑ.
        ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΡΩ-  ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ.
         ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΕΙ ΟΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΘΕΙ (π.χ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ)
          ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
           Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου