Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ <<ΣΦΙΞΕΙ>> ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου