Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΖΕΡΟΥΜ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΣΕ ΕΥΘΕΙΕΣ (ΕΣΤΩ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

         ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ , ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣΜΑΛΛΟΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

         ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝΕΛΛΕΙΠΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) , ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ(ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥΠΟΛΗ (ΛΑΟΣ) ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

         ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΝΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου