Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

                      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΜΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
      ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ << ΜΕΙΓΜΑ>> ΕΚΕΙΝΟ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
       ΟΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ 800000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΕ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
       ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ <<ΕΡΓΟΥ>>.
       Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου