Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΤΟΠΕΔΙ

   ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ <<ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ>> ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ SIEMENS.
      Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ (?) ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ..
       ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ? ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
       ΕΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΝΥΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΙΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου