Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ <<ΚΑΙΕΙ>> ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΣΕ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ <<ΛΑΓΟΥΣ>> ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ , ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΟΤΕ. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΝΤΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ? ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?

Η ΧΑΛΑΡΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου