Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΤΟΥΛΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

1 σχόλιο:

  1. Ο Τατούλης έχει το ήθος, τη γνώση, το ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως τα κότσια, όπως έχει αποδειχτεί από την πορεία ζωής του, να κάνει την Πελοπόννησο να μεγαλουργήσει!
    Ας επικεντρωθούμε κι ας παλέψουμε όλοι, γιαυτό που έχει ανάγκη η πατρίδα μας για να πάει μπροστά :
    "……όλοι αφήνουμε στην άκρη τις κομματικές περιχαρακώσεις και αγωνιζόμαστε σε έναν κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το μέλλον της Πελοποννήσου. Στη βάση αυτής της λογικής της ανιδιοτελούς σύμπραξης, θα προχωρήσουμε μετεκλογικά στην αξιοποίηση όλων εκείνων των ικανών και αξιόλογων ανθρώπων που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο, όχι μόνο από το δικό μας συνδυασμό, ή τον δικό σας, αλλά ακόμη και από εκείνον του πολιτικού μας αντιπάλου στο δεύτερο γύρο των εκλογών…." όπως τόσο σοφά λέει στη συνέντευξή του. (http://www.neapeloponnisos.gr/2010/11/20-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA-%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80%CF%81/)

    Ο λόγος του Τατούλη και στα δελτία, αλλά και στις ομιλίες του είναι ψύχραιμος, ήρεμος, διεισδυτικός, ουσιώδης, πολιτισμένος, πολιτικός, ανθρώπινος.
    Τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν !

    Την Κυριακή ας μην ρίξουμε τον προσωπικό μας πήχυ χαμηλά.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ -από καρδιάς (και όχι κομματικά)- ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

    Για μια πολιτισμένη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή