Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ <<ΚΑΨΟΥΝ>> ΜΙΑ ΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ << ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ>>.
       ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ) ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
         ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ  ΦΡΑΣΗ. <<ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ>>.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου