Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

   ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ …ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

            ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ.

             ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ <<ΟΜΠΡΕΛΛΑ>>. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΜΠΟΥΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

             ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?

             ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ << ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ >>?

             ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟ ΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου