Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

     ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1981) ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ. ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ.

     ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΘΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου